
RECOMANDARE. Oamenii de ştiinţă australieni spun că mâncarea pe bază de carne de cangur ar putea reduce gazele care produc efect de seră.
Si urmeaza explicatia stiintifica:
„Bovinele şi ovinele elimină, în procesul alimentaţiei, o mare cantitate de metan, gazul care se face vinovat în principal de încălzirea planetei. Dar cangurul are un aparat digestiv mult mai respectuos faţă de mediu. În plus, el a fost alimentul de bază al aborigenilor încă de acum 60.000 de ani“.
Ete pe ce-mi cazura ochii azi dimineata,dupa o garda de tot beep-ul.
No,acum ce facem?
1.Nu mai pastem oi si vite ,ci canguri?
2.In imposibilitatea de a efectua comanda "1.", ne montam catalizatori pe toba mica?Daca da,ce norme trebuiesc indeplinite de acesti catalizatori si la cat timp trebuie facut R.A.R.-ul?
3.Adoptam stilul de viata aborigen,pentru urmatorii 60.000 de ani si il alegem pe Crocodile Dundee presedinte pe cateva mandate macar,sa ne predea tehnica aclimatizarii cangurului in zona carpato-danubiano-pontica?
4.Facem naibii ceva,cumva,sa nu mai primeasca asa multi bani cercetatorii australieni ca sa n-o mai ia pe aratura prea des?
Oricum,treaba e groasa.Ganditi-va numai la cate retete culinare trebuie modificate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu